Liga 1

Întâlnire importantă Dinamo - Mircea Lucescu: „Încercăm să punem umărul împreună” + Acționarul „câinilor” admite: „Am făcut o greșeală în cazul lui Cornel Dinu”

Întâlnire importantă Dinamo - Mircea Lucescu: „Încercăm să punem umărul împreună” + Acționarul „câinilor” admite: „Am făcut o greșeală în cazul lui Cornel Dinu”

Articol de Ioana Mihalcea  —  miercuri, 19 iulie 2023

Eugen Voicu, acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să se implice la club în viitorul apropiat. 

„Am avut o întâlnire cu domnul Mircea Lucescu, ulterior am avut acel meci amical cu Dinamo Kiev. Am înțeles că e foarte posibil ca la anul să se întoarcă în România. 

A rămas că rămânem în contact și încercăm să punem umărul împreună. Cu experiența pe care o are, ar fi formidabil să reușim să-l convingem să ne stea alături.

Da, [ni-l dorim pe Mircea Lucescu]”, a spus Voicu pentru Prosport.

Nu am discutat cu domnul Cornel Dinu și nu am știut că și-a vândut acțiunile (n.r. deținea 0,0313% și le-a dat fanilor de la Dinamo Socios). Probabil că am făcut o greșeală, dar, așa cum am spus, noi suntem câțiva oameni acum, clubul Dinamo trebuie reconstruit, sunt foarte multe lucruri de pus la punct și probabil timpul e principala resursă care ne lipsește. Vom încerca să remediem greșeala!

Andrei Nicolescu a vorbit cu Ionuț Negoiță, a rămas că vom continua dialogul (n.r. legat de posibilitatea de a reveni la Dinamo, ca acționar minoritar).

O parte din baza de la Săftica îi aparține, el ajută Dinamo și percepe o chirie redusă. Chiar trebuie să-i mulțumim. În planul nostru avem alocată o sumă pentru a răscumpăra proprietatea pe care o are dânsul și a reîntregi baza de la Săftica. Vrem să facem și o extindere, sala de forță, sala de antrenament trebuie mărite puțin, create condiții mai bune

Eugen Voicu

VIDEO Dinamo - Universitatea Craiova 0-2. Atmosferă incandescentă creată de dinamoviști pe „Arcul de Triumf”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.