Liga 1

Rotaru a intrat în direct și a oferit o veste rea: „Operație, patru săptămâni recuperare”

Elvir Koljic (primul din stânga) a suferit din nou o accidentare serioasă

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 20 iulie 2023

Elvir Koljic (28 de ani) a resimțit dureri la pauza meciului dintre Dinamo și CSU Craiova, 0-2, și se vede nevoit să treacă printr-o operație la genunchi.

Sezonul abia a început, dar Eugen Neagoe are deja mari bătăi de cap. Antrenorul Universității l-a pierdut pentru cel puțin o lună pe atacantul titular, bosniacul Elvir Koljic.

Luni, în prima etapă, la 2-0 cu Dinamo, Neagoe a vrut să-l trimită pe teren pe Koljic la pauză, însă bosniacul a acuzat dureri la genunchi, astfel că n-a putut intra. Între timp, a venit diagnosticul: fisură de menisc.

Accidentat, Elvir Koljic va fi operat și va lipsi o lună

Koljic va fi operat, e o fisură de menisc cu recuperare patru săptămâni”, a transmis Mihai Rotaru, finanțatorul echipei, conform digisport.ro. Operația va avea loc în această dimineață.

Imediat după meciul cu Dinamo, antrenorul Eugen Neagoe a vorbit despre problema elevului său:

„Din păcate, Elvir a avut o problemă la genunchi, în timpul încălzirii. Acum s-a întâmplat, la pauză, toată pregătirea a fost apt. Sper să nu fie ceva grav. A simțit o durere destul de tare. Sper să fie totul ok”.

Koljic este legitimat la Craiova din 2018. În anii petrecuți în Bănie a suferit mai multe accidentări, având imaginea unui fotbalist fragil, care se „rupe” destul de des. Cât timp a fost apt de joc, randamentul său a fost bun: 37 de goluri și 16 pase decisive în 120 de apariții.

>

Mai multe știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.