Liga 1

Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”

+12 Foto
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore, Iosif Popescu (video)  —  joi, 20 iulie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, a făcut o contraofertă de ultim moment pentru cei de la CSA Steaua, astfel încât să poată disputa meciul cu Dinamo pe stadionul din Ghencea.

Latifundiarul s-a oferit să pună la dispoziția „militarilor” o garanție de 10 milioane de euro, sumă care să acopere orice eventuale pagube care s-ar petrece la stadionul din Ghencea în timpul partidei. Ulterior, diferența de bani i-ar fi returnată patronului de la FCSB.

Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”

„Fac ofertă publică: dau 10 milioane în contul lor ca să jucăm meciul cu Dinamo. Ei acum aud, să mă contacteze. Facem contractul și azi bag banii. Imediat, într-o oră. 

Mă duc până la bancă și bag banii, 10 milioane la dispoziția lor. Ce se distruge plătiți din banii ăia, apoi îmi dați restul de bani înapoi și gata, punct”, a spus Becali în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Dacă intervine premierul și dă ordin azi să jucăm în Ghencea? Am făcut ofertă publică, le dau un fond de 10 milioane și gata cu atâtea foi!

- Gigi Becali, patron FCSB

Ulterior, Becali și-a pierdut cumpătul. A luat dosarul cu acte pe care cei de la FCSB l-au construit în ultimele zile pentru închirierea stadionului și a început să arunce dintre hârtii.

„Ce atâtea foi? Ce atâtea miliarde de foi mă? Ce am făcut mă? Facem război în Ucraina? Ce atâtea foi! Patru foi trebuie! Închiriază stadionul, bagă Becali în cont, garanție, și diferența ia Becali. Ce atâtea miliarde de foi? Fii atent aici! Câte sunt mă, 70? 70 de foi! Pentru ce atâtea foi mă?”, a întrebat latifundiarul.

Apoi a aruncat dosarul în brațele lui Valeriu Argăseală, președintele clubului, care l-a însoțit la conferință.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.