Campionate

Cine face așa ceva?! Ultrașii unei echipa de Liga 3 au luat cu asalt un AMICAL în deplasare, iar imaginile fac înconjurul lumii! Spectacol INCREDIBIL

+15 Foto
Fani Dinamo Dresda în deplasare la Praga

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 20 iulie 2023

Peste 5.000 de fani ai lui Dinamo Dresda s-au deplasat la Praga pentru meciul amical împotriva Slaviei, încheiat 1-1.

Dinamo Dresda nu traversează cea mai bună perioadă din istorie. Sezonul trecut a încheiat pe locul 6 în liga a 3-a a Germaniei, dar fanii sunt mai aproape ca niciodată de echipă.

FOTO. Imaginile anului în lumea ultras: 5.000 de fani ai lui Dinamo Dresden în deplasare la Praga

+15 Foto
Fani Dinamo Dresda în deplasare la Praga

Dovadă supremă de afecțiune a venit în week-end-ul trecut. Peste 5.000 de fani s-au îmbrăcat în galben, s-au suit în trenuri sau mașini și au pornit spre capitala Cehiei. Distanța pe cale rutieră între Dresda și Praga este de 150 de km.

Au ocupat o întreagă peluză în timpul meciului-test cu Slavia Praga. Atmosfera a fost una formidabilă, cântece non-stop, torțe și scenografii inventive.

Rezultatul, 1-1, nu a contat. Golurile au venit pe final, Schaffler pentru nemți în minutul 88, Schranz pentru Slavia la acțiunea imediat următoare, în minutul 89.

Dinamo Dresda va începe sezonul 2023/2024 din al treilea eșalon fotbalistic al Germaniei pe 5 august, acasă, împotriva celor de la Arminia Bielefeld.

VIDEO. Corteo impresionant al celor 5.000 de fani nemți în Praga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.