Liga 1

Omul din umbră care l-ar susține pe Talpan: „Are putere mare, e milionar, dar stă ascuns”

FOTO: GettyImages

Articol de Vlad Nedelea, Adrian Duţă, Iosif Popescu (video)  —  Thursday, 20 July 2023

În cadrul conferinței de presă în care a vorbit despre negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea Ghencea, Gigi Becali a vorbit și despre Florin Talpan.

Patronul de la FCSB crede că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, este susținut de generalul Cătălin Zisu, cel care a avut conflicte în trecut cu patronul roș-albaștrilor, din cauza stadionului din Ghencea. Becali crede că cei doi sunt oamenii care au blocat disputarea meciului FCSB - Dinamo pe stadionul Steaua.

Gigi Becali: „E posibil ca Talpan să fie susținut de Zisu”

„Talpan e susţinut de aceeaşi persoană care a susţinut şi nesemnarea contractului. Are putere mare, numai că nu are la nivel de Guvern. E posibil să fie Zisu. Omul, când are bani, dacă mai are şi grad, dacă, să zicem e general, şi mai face şi 50-60 de milioane de euro, atunci cu acela nu poţi să te mai pui. Ăla are şi putere de grad, şi putere politică şi putere de bani. Ăla e puternic, tată, e greu.

Zisu ăsta are el ceva, s-a făcut mare milionar, stă ascuns, dar e mare milionar. Dar poate trimite şi DNA-ul un control să vadă ce s-a întâmplat cu logistica Armatei, să vedem unde sunt miliardele, nenea Zisu. Toţi care s-au luat cu mine, toţi au căzut în belele. O să vedeţi. Toţi care îmi fac mie rele, toţi o să treacă numai prin belele”, a declarat Gigi Becali, în cadrul conferinței de presă.

Cătălin Zisu/ foto: Facebook @Ministerul Apărării Naționale

VIDEO. Cum ar fi reacționat Florin Talpan la negocieri

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.