Campionate

Maghiarii au un nou jucător în Premier League » La 19 ani, transferat pe 18 milioane de euro

Milos Kerkez, prezentat de Bournemouth/ foto: Bournemouth.com

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 20 iulie 2023

Milos Kerkez (19 ani), fundașul stânga maghiar de la AZ Alkmaar, a fost transferat de Bournemouth

Clubul din Premier League a plătit 18 milioane de euro pentru internaționalul maghiar, potrivit lui Fabrizio Romano, specialist în mercato.

Milos Kerkez, transferat de Bournemouth

Kerkez este al doilea jucător din Ungaria care ajunge în Premier League pe o sumă consistentă în această vară. Primul a fost mijlocașul ofensiv Dominik Szoboszlai, transferat de Liverpool cu 70 de milioane de euro de la Leipzig.

Fundașul stânga al naționalei Ungariei pleca din campionatul intern în 2021, de la ETO Gyor la Milan U21, iar în 2021 era achiziționat de Alkmaar cu 1,8 milioane de euro. Progresul lui a fost fantastic în sezonul 2022-2023, iar în această vară a fost transferat pentru 18 milioane.

Kerkez a jucat 33 de meciuri în sezonul trecut în Eredivisie, a marcat 3 goluri și a dat 1 assist. Are 11 apariții și în Conference League pentru olandezi. În septembrie 2022 debuta la naționala de seniori a Ungariei, pentru care a bifat 8 apariții.

Milos a fost dorit și de Lazio în această vară, locul doi în Serie A anul trecut. Transferul a căzut în ultima clipă, iar maghiarul a ajuns la Bournemouth.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.