Liga 1

FCSB, la primul contact cu „Arcul de Triumf” » Antrenament aparte pentru Coman & compania + Rugbiștii, iritați

+26 Foto
FCSB a efectuat în această dimineață un antrenament pe stadionul „Arcul de Triumf”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 21 iulie 2023

FCSB a efectuat în această dimineață un antrenament pe stadionul „Arcul de Triumf”, astfel încât elevii lui Elias Charalambous să se familiarizeze cu această arena înaintea derby-ului cu Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, la ora 21:30.

Așa cum GSP.ro anunța joi, FCSB a primit un „bonus” odată cu închirierea arenei „Arcul de Triumf” pentru derby-ul cu Dinamo. Vicecampioana a primit permisiunea de a se și antrena pe arena din Sectorul 1 înainte de a disputa meciul.

Astfel, delegația FCSB-ului a sosit la „Arcul de Triumf” în această dimineață, în jurul orei 10:00. Autocarul i-a adus pe Coman & compania de la baza din Berceni. 

FCSB, la primul contact cu „Arcul de Triumf” » Antrenament aparte pentru Coman & compania

>

Roș-albaștrii au ocupat unul dintre vestiarele din complex și au așteptat ca terenul principal să se elibereze. Acesta era folosit de echipa națională de rugby, dar în jurul 10:30 „stejarii” s-au mutat pe terenul din spate. Faptul că au fost nevoiți să schimbe terenul i-a iritat pe rugbiști.

Antrenamentul FCSB-ului a început la ora 11:00, după ce cuplul de antrenori, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, au ținut o mică ședință de față cu jucătorii.

Ședința de pregătire în sine are două componente: mai întâi exerciții de antrenament pe o jumătate de teren, apoi un joc normal, pe întreaga suprafață a terenului, scopul fiind acela de acomodare cu un stadion pe care roș-albaștrii nu au mai jucat.

GSP a fost la „Arcul de Triumf”, unde FCSB s-a antrenat în această dimineață 

Reporterii Gazetei au observat că gazonul nu este într-o „formă” ideală, mai sar brazde din el, însă este de așteptat ca la ora meciului să se prezinte într-o stare bună, mai ales că după antrenamentul FCSB-ului nu va mai intra nimeni pe stadion până la derby.

Meciul dintre FCSB și Dinamo a ajuns să se dispute pe „Arcul de Triumf” după ce Arena Națională a fost închiriată pentru concerte, iar stadionul din Ghencea nu a putut fi antamat de FCSB. Au existat negocieri între clubul lui Gigi Becali și reprezentanții CSA Steaua, dar părțile nu au ajuns la un acord.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.