Liga 1

Aflat în negocieri crâncene cu Gigi Becali, e numărul 1 la antrenamente!

+26 Foto
Vlad Chiricheș, la antrenamentul de astăzi

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 21 iulie 2023

Aflat în tratative cu Gigi Becali pentru a semna cu FCSB, fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani) se pregătește alături de roș-albaștri. Extrem de implicat, internaționalul român a dat tonul la antrenamentul de astăzi, desfășurat pe „Arcul de Triumf”

Vlad Chiricheș și Gigi Becali au negociat în ultimele zile revenirea fundașului central la FCSB, club care l-a vândut în 2013 la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Până ca Vlad să ofere un răspuns concret - deși sunt semne că acesta va accepta propunerea lui Becali -, acesta se antrenează alături de vicecampioană.

Aflat în negocieri crâncene cu Gigi Becali, Vlad Chiricheș e numărul 1 la antrenamentele FCSB

Chiricheș s-a pregătit cot la cot cu roș-albaștrii chiar și în această dimineață, când FCSB a efectuat o ședință de antrenament specială, la „Arcul de Triumf”, astfel încât să se familiarizeze cu stadionul din Sectorul 1 înaintea meciului cu Dinamo de sâmbătă.

Vlad a dat tonul la antrenamente, a afișat o formă fizică bună și s-a mișcat impresionant. El vine după un sezon complicat la Cremonese, în care accidentările i-au dat mari bătăi de cap. Sâcâit de problemele medicale, Chiricheș a jucat doar 17 partide în sezonul precedent.

Mihai Stoica îl așteaptă

>

Prezent la casele de bilete de la Arena Națională, acolo unde au fost puse la vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a afirmat că speră ca Vlad să fie adăugat zilele următoare în grupul de WhatsApp al jucătorilor. 

Cu alte cuvinte, că va decide într-un final să semneze cu FCSB.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.