Campionate

Thomas Tuchel le-a cântat jucătorilor în cantonament » Cum au reacționat fotbaliștii lui Bayern

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 21 July 2023

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, le-a cântat jucătorilor în cantonamentul de la Tegernsee și a primit aplauze la scenă deschisă.

La Bayern este tradiție. Fiecare nou sosit trebuie să-și aleagă o melodie pe care să o interpreteze apoi în fața coechipierilor. În cantonamentul de la Tegernsee, zilele trecute, au dat "spectacol" antrenorul Thomas Tuchel și jucătorii proaspăt transferați, Konrad Laimer și Raphaël Guerreiro.

Recitalul lui Thomas Tuchel fusese amânat din martie

Cel mai așteptat a fost recitalul lui Tuchel, amânat tocmai din martie. Scutit atunci pentru că preluase echipa în plin sezon și prioritățile erau cu totul altele, tehnicianul german i-a entuziasmat pe jucători cu un hit din 1988, "Macho, Macho", al austriacului Rainhard Fendrich.

Konrad Laimer a interpretat melodia "I sing a Lied für di", de Andreas Gabalier, iar Raphaël Guerreiro a dat totul pe piesa "Toi Plus Moi" a cântărețului pop francez Grégoire. Însă niciunul n-a primit atâtea aplauze ca Tuchel.

Becali a cântat la Sfânta Liturghie de la Patriarhie

În Liga 1, "antrenorul" cu cele mai mari abilități vocale este Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a cântat în iunie la Sfânta Liturghie de la Patriarhia Română. Iar recent a făcut show în fața jurnaliștilor, la "Palatul" din Aleea Alexandru. Înainte de a discuta cu ei, latifundiarul din Pipera a dat muzica tare și a fredonat o melodie bisericească.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.