Liga 1

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore  —  vineri, 21 iulie 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, se așteaptă ca Florin Talpan, juristul CSA Steaua, să fie demis după scandalul care a învăluit solicitarea vicecampioanei de a evolua în Ghencea.

Florin Talpan a fost principalul opozant al ideii ca FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea. Clubul lui Gigi Becali a solicitat să dispute acolo partida cu Dinamo din etapa secundă de campionat, dar a fost refuzat în urma unor negocieri care s-au întins pe mai multe zile.

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a reacționat în urma eșecului de la negocieri. El a trimis Corpul de Control pentru a-i investiga pe „miltari” și a avut un discurs dur la adresa lui Talpan într-o intervenție publică de astăzi.

În acest context, Gigi Becali se așteaptă ca Talpan să fie demis din poziția de jurist al Clubului Sportiv al Armatei. Patronul FCSB a comis un derapaj la adresa lui Talpan, pe care l-a numit „nebun”.

Gigi Becali: „Talpan va fi dat afară!”

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: «Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata».

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a afirmat Becali la Fanatik.

Gigi Becali: „Am vorbit mai uman cu Talpan. Mi-a zis: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu fac»”

Contactat de GSP.ro, latifundiarul a povestit un episod care ar fi avut loc după ce a primit câștig de cauză în procesul în care Talpan îl acuzase de calomnie. În consecință, Talpan este nevoit să îi restituie lui Becali suma de 25.000 de euro.

„Eu am vorbit o dată, mai uman, așa, cu Talpan. Și l-am întrebat de unde are răutatea asta în el. Și mi-a zis așa: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu, că sunt alții în spate mai puternici, că nu fac eu».

Bine, atunci mi-a zis așa și pentru că eu câștigasem procesul ăla cu el și trebuia să îmi dea banii. Și m-a luat că-s bun creștin, că să nu-i fac eu lui rău.

I-am zis și eu că nu-i fac rău, dar că-s banii mei și că dacă nu-i are luăm casa de la Botoșani. Ce să facem, tată? Cât credea el că va mai merge atât? 8 ani sunt de ajuns cât și-a bătut joc de tot”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali a făcut o trimitere la bănuiala că în spatele lui Talpan ar fi generalul Cătălin Zisu, cel care a intrat în conflict cu patronul FCSB și în trecut, pe tema închirierii stadionului din Ghencea. 

VIDEO: ce a declarat Marcel Ciolacu despre Florin Talpan

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.