Liga 1

Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

Gigi Becali / foto: GSP

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 21 July 2023

FCSB s-a consolat cu gândul că va juca derby-ul cu Dinamo pe „Arcul de Triumf”, însă visul roș-albaștrilor de a intra în premieră pe noul stadion din Ghencea rămâne de acutalitate. Gigi Becali anunță, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa sa plănuiește să joace în „Templu” partida cu CFR Cluj din etapa a patra.

Sunt semne tot mai clare că „telenovela” iscată în jurul stadionului din Ghencea nu se va încheia prea curând! Finanțatorul vicecampioanei asigură într-o declarație oferită vineri că FCSB va disputa mai mult ca sigur acolo următorul meci de pe teren prorpiu din campionat, cel cu CFR Cluj, programat la începutul lunii august. „Facem cerere, plătim și gata”, a afirmat latifundiarul. 

Gigi Becali a anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

„Cu CFR eu cred că vom juca în Ghencea. Așa cred, nu cred că mai e cineva nebun să se opună fără nicio condiție normală. Acolo ce grad de risc mai e, ce probleme mai sunt? Vom face cerere, plătim ce e de plătit și gata.

Uitați-vă și voi ce a fost azi la bilete! Suntem toți nebuni? Oamenii văd nedreptate și vor să vină pe stadion. Pentru ei fac tot ce fac, nu vedeți că își doresc oamenii să vadă echipa pe stadion. Presiunea pusă de oameni nu se compară cu nimic”, a precizat Becali, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

FCSB - CFR Cluj, programat pe 6 august, când Ghencea e liberă

Deși n-au obținut acceptul de a intra în Ghencea pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, șefii FCSB au anunțat că nu renunță la ideea de a evolua acolo în următoarele jocuri pe care le vor avea de susținut.

Următoarea partidă pe care FCSB o are programată pe teren propriu va fi un alt derby, cu CFR Cluj, un meci care se va disputa duminică, 6 august. Dată la care Arena Națională nu va fi disponibilă, ea urmând să devină eligibilă pentru fotbal începând cu 16 august.

„Arcul", al 10-lea stadion gazdă pentru FCSB cu Becali patron

De când Gigi Becali a preluat clubul, ianuarie 2003, FCSB a disputat până acum meciurile din postura de echipă gazdă pe 9 arene. "Arcul de Triumf" va fi cea de-a 10-a în istoria de peste 20 de ani.

Celelalte stadioane din București pe care s-au mai disputat jocuri acasă au fost Arena Națională/„Lia Manoliu”, dar și Ghencea. În schimb, în provincie, FCSB a bifat nu mai puțin de 8 orașe în care a fost pe teren propriu: Constanța, Craiova, Giurgiu, Pitești, Ploiești, Buzău și chiar Cluj-Napoca și Oradea

VIDEO Marcel Ciolacu, declarații după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Nu voi permite nimănui să facă asta”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.