Liga 1

„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au parte de noi contestatari / foto: GSP

Articol de Alberto Boțoghină  —  Saturday, 22 July 2023

Răzvan Oprea, un personaj implicat în viața lui Dinamo în ultimii ani, membru fondator al „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”, pune la îndoială strategia de business a lui Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, afaceriștii care dețin în acest moment pachetul majoritar de acțiuni din club. Actorul, care e și un opozant declarat al celor din DDB, a criticat la GSP Live ultimele mișcări ale celor din Red&White. 

Întrebat despre modul în care vede viitorul clubului Dinamo sub conducerea tandemului Nicolescu - Voicu, Răzvan Oprea nu s-a ferit de cuvinte. Invitat recent la matinalul Gazetei Sporturilor, Oprea s-a arătat sceptic în ceea ce privește planurile celor doi, criticând vehement campania de donații pe care aceștia au inițiat-o recent în rândul maselor de fani dinamoviști.

Răzvan Oprea îi critică pe acționarii lui Dinamo: „Cum să-ți dau eu bani ca să faci tu business cu ei?”

>

„Sunt convins că nu e bine (n.r. - peisajul actual de la Dinamo)! Și asta o arată tot ce se întâmplă acolo. Din păcate, pentru a face cât de cât performanță în fotbal e nevoie de bani mulți! Acești bani mulți nu pot fi infuzați pe fondul unor datorii importante. Și când se vor termina datoriile, tot vor veni unii pe ideea de a câștiga bani, în primul rând. 

Iar fotbalul nu e o afacere din care câștigi bani sezonieri: «Bag acum, îi scot la toamnă, bag la toamnă și-i scot la primăvară». Nu merge așa!”.

Răzvan Oprea / Captură GSP Live

Răzvan Oprea: „Cum să faci treabă la fotbal din donații?”

Acesta a continuat:

„(...) Cum să-ți dau eu bani ca să faci tu business cu ei? Cum să faci treabă la fotbal din donații? N-ai învățat nimic și vrei să iei iar speranțele oamenilor cuantificate în câțiva lei? Băiete, dacă ai calitate, du-te și convinge un grup financiar să bage bani în business-ul ăsta care crezi tu că e profitabil! Convinge un CEO care să zică că se asociază cu Red&White și Dinamo București. 

Hai să fim corecți! Văd tot felul de atârnători care fac pe managerii sportivi, deși sunt nuli ca performanțe. Ăsta e fotbalul românesc...Păcăleală peste tot! Ca să scoți bani din fotbal, trebuie mai întâi să investești”, a spus Răzvan Oprea, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.