Liga 1

Umilința trăită la Tiraspol l-a marcat pe Hagi » Dezvăluirile unui apropiat: „Ce să vorbești cu el? Nici nu a dormit! Nu-și explică!”

+36 Foto
Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 22 iulie 2023

Impresarul Victor Becali susține că Gică Hagi a digerat extrem de greu eliminarea Farului din preliminariile Champions League. Eșecul usturător de la Tiraspol, 0-3, cel care a consemnat eliminarea campioanei României din cea mai importantă competiție continentală, i-a provocat insomnii „Regelui”.

Dezvăluirea îi aparține lui Victor, mezinul familiei Becali și un apropiat de-ai lui Hagi, care susține că tehnicianul „marinarilor” n-a trecut încă peste eșecul amar bifat în Transnistria. Campioana Farul a părăsit pe ușa din spate cea mai importantă competiție europeană, din chiar primul tur preliminar, umilită de Sheriff Tiraspol, și va coborî în Conference League, unde va întâlni pe FC Urartu din Armenia.

„E în interesul nostru al tuturor, ca echiele românești să meargă mai departe, indiferent de simaptiile noastre. Când e vorba de Hagi, nici nu cred că se mai ține cont de echipă. Toți am suferit, dar nimeni nu cred că a suferit mai mult decât el. 

Nici în momentul acesta nu cred că își explică ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Cu Gică e greu să vorbești după meci. Cu Dan Petrescu, dacă pierdea, a doua zi nu vorbeam cu el, nu îl sunam, că nu răspunde”, a spus Victor Becali. 

Victor Becali: „Ce să vorbești cu Hagi? Nu a dormit!”

Dincolo de trăirile lui Hagi, agentul de jucători pronunță însă o ipoteză devenită tabu în rândul oamenilor din fotbalul românesc: varianta ca nu cumva echipele din Superligă să fie mult prea nepregătite pentru a face față în cupele europene.

„Vă dați seama ce supărat e Hagi... Ce să vorbești cu el?! Nu a dormit. El a fost cel mai supărat. Toți am fost triști, dar el a fost cel mai trist.

Trebuie să fim conștienți că poate nu suntem acolo unde credem noi. Totuși, cu Tiraspol… Care nu mai e echipa de acum doi ani, care o bătea pe Real Madrid. Sunt probleme și la ei, oricum. Nu sunt salariile atât de mari la Tiraspol. N-are nimeni mai mult de 15.000 de euro. La Farul n-are nimeni 15.000, e adevărat”, a spus Victor Becali, conform Fanatik.

VIDEO Gică Hagi, dezamăgit: „Sheriff ne-a predat o lecție de fotbal”

>

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.