Liga 1

Gică Hagi și-a distrus jucătorii după victoria cu Voluntari: „Vor veni probleme mari! Până în septembrie, apoi o să plece!” + s-a luat și de marcator: „A privit fotbalul doi ani”

Farul a învins-o clar pe FC Voluntari, scor 4-1. Gică Hagi a fost extrem de furios la finalul partidei, și-a certat fotbaliștii și a oferit ultimatumuri.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 22 iulie 2023

Farul a învins-o clar pe FC Voluntari, scor 4-1. Gică Hagi a fost extrem de furios la finalul partidei, și-a certat fotbaliștii și a oferit ultimatumuri.

Farul a marcat de 4 ori în poarta Voluntariului, 3 dintre reușite fiind semnate de căpitanul Ionuț Larie, din penalty. Gică Hagi a criticat modul în care formația lui s-a apărat și le-a transmis fotbaliștilor că sunt într-o perioadă de testare până în septembrie. 

Gică Hagi, furios și după victoria cu Voluntari

„E un succes, am văzut că toată lumea e fericită, mai puțin eu. Mie nu mi-a plăcut deloc. Fotbalul are două faze, trebuie să știi să joci și defensiv. Nu se poate să abordăm așa lucrurile, la fel a fost și la Sheriff. 

Trebuie să reglăm lucrurile, altfel vor veni probleme și mai mari. Când au respectat ce trebuie a fost și momente mai bune. Am avut noroc cu bara și cu portarul astăzi!

Cine o să arate că e bun o să joace. Cine nu o să plece. Mai avem timp până în septembrie și o să vedem. Noi am ieșit campioni pentru că am făcut ambele faze, am fost cei mai buni pe tranziție, făceam un presing incredibil. Ofensiv știm să jucăm fotbal, aia antrenăm. 

Dar trebuie să înțeleagă, sper să se schimbe lucrurile, le-am zis și în vestiar. Altfel vom avea probleme”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Ionuț Vînă a marcat un gol și a obținut o lovitură de pedeapsă, dar Hagi n-a fost deloc mulțumit de evoluția lui. 

„Vînă n-a făcut un meci bun. A avut o reușită pentru că are calitate, și-a amintit de cum era pe la noi. A stat un an, de doi ani nu mai joacă fotbal. 

A privit fotbalul doi ani, acum începe iar să joace. Mai tolerăm câte ceva, e doar la început. O să crească pretențiile”, a concluzionat Hagi. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.