Liga 1

ZECE pentru Derby de România » Ce a remarcat reporterul GSP pe „Arcul de Triumf”: un oficial dinamovist, interzis în lojă! + ce vedetă a primit invitație de la MM

+11 Foto
Reporterul GSP a fost pe stadion și face o sinteză a evenimentelor desfășurate pe „Arcul de Triumf”, la meciul la care au asistat 6.123 de spectatori.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 22 iulie 2023

FCSB s-a impus 2-1 în meciul cu Dinamo și are punctaj maxim după primele două runde. „Câinii”, reveniți după un an de „B”, încă n-au cunoscut gustul victoriei în SuperLigă.

Reporterul GSP a fost pe stadion și face o sinteză a evenimentelor desfășurate pe „Arcul de Triumf”, la meciul la care au asistat 6.123 de spectatori.

ZECE detalii remarcate la FCSB - Dinamo

1. Jandarmeria și firma de pază au colaborat ireproșabil. Niciun incident înaintea meciului, nicio fumigenă sau torță intrată pe stadion.

2. Ovidiu Burcă a „furat” toate privirile la meci. A venit îmbrăcat elegant, la costum, cu tricou polo alb și adidași albi. Charalambous a preferat să vină în trening.

Ovidiu Burcă înaintea derby-ului

3. Nota zece pentru cele două galerii! Pe lângă mesaje de „dulce”, ultrașii s-au comportat ireproșabil, au cântat 90 de minute, indiferent de ceea ce se întâmpla pe teren. 

4. FCSB a organizat perfect Derby de România. Chiar dacă au luat în primire stadionul vineri dimineață, suporterii au avut toate condițiile pentru un meci civilizat. Acces perfect, tonete cu de toate, condiții de 5 stele.

5. Chiar dacă în ultima săptămână pe „Arcul de Triumf” s-au antrenat jucătorii echipei naționale de rugby, gazonul a rezistat. Au existat și mici zone cu probleme, dar nimeni nu s-a plâns.

6. Scandalul intern la Dinamo nu s-a terminat. Vlad Iacob n-a prins loc în loja oficială a dinamoviștilor. Acesta a văzut întregul meci cu FCSB de la masa presei, printre jurnaliști.

7. Sebastin Colțescu a fost sigur pe el și a controlat perfect Derby-ul. Al treilea din carieră. Olteanul a condus cel de-al 370-lea meci în SuperLigă, și e al doilea all-time după Alexandru Tudor (381).

8. Claudiu Keșeru și Vlad Chiricheș n-au ratat meciul din București. Keșeru a venit special de la Oradea, în timp ce Chiricheș e la un pas să semneze cu FCSB. Zilele viitoare sunt decisive în parafarea actelor.

Vlad Chiricheș și selecționerul Edi Iordănescu

9. Premierul maghiar, Viktor Orban, a fost la Sepsi - FCU Craiova unde a făcut o adevărată baie de mulțime. Premierul român Marcel Ciolacu n-a ratat nici el „Derby de România”. A refuzat oficiala și-a stat printre fani.

10. Jugurtha Hamroun a venit la București special pentru meci. A primit invitații de la MM Stoica și s-a amuzat copios pe Instagram la bannerul FCSB: „Rugăm câinii să stea jos, începe Roland Garros”.

VIDEO. Florinel Coman, gol senzațional, cu stângul, în FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.