Liga 1

Și-a spus oful după victoria cu Dinamo » Nemulțumit cu actualul statut de la FCSB: „Atunci ar fi o problemă”

+11 Foto
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Andrea Compagno nu este mulțumit cu statutul de rezervă, dar anunță că va lupta pentru locul lui în echipă.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 23 iulie 2023

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Andrea Compagno nu este mulțumit cu statutul de rezervă, dar anunță că va lupta pentru locul lui în echipă.

Compagno, golgeterul vicecampioanei FCSB în sezonul trecut, a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Băluță. Italianul recunoaște că această postură nu îl mulțumește.

Andrea Compagno nu e mulțumit cu statutul de rezervă la FCSB

„Sunt vârf, trebuie să marchez. În prima etapă nu am putut juca, dar nu a fost vina mea. Nu cred că trebuie să conving pe nimeni, sunt deciziile antrenorului. Mi s-ar părea anormal ca un fotbalist care stă pe bancă să fie fericit, atunci cred că ar fi o problemă. 

Pentru noi urmează un meci de calificare, trebuie să dăm totul. Trebuie să fim pregătiți. Cred că va fi un meci foarte greu, mai ales că nu suntem acasă. Trebuie să fim pregătiți. Avem puțin timp la dispoziție”, a spus Andrea Compagno la Orange Sport. 

Întrebat despre o presupusă ofertă din Olanda, de la Heerenveen, Compagno a spus: „Nu știu nimic, sunt sincer. Am auzit ceva, am citit, dar nu știu nimic. Până când nu mi se spune ceva, eu sunt concentrat la Steaua (n.r. FCSB), să dau totul aici la fiecare meci. Nu mă gândesc prea departe. Avem un meci important, avem antrenamente, trebuie să dau totul acolo”. 

FOTO. Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

VIDEO. Florinel Coman, gol senzațional, cu stângul, în FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.