Liga 1

Pe cine a remarcat Marius Șumudică la Derby de România: „Pentru mine, el a fost cea mai mare surpriză”

+11 Foto
Marius Șumudică, antrenor liber de contract în acest moment, a urmărit Derby de România și l-a remarcat pe fundașul Alexandru Pantea, 19 ani.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 23 July 2023

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Marius Șumudică, antrenor liber de contract în acest moment, a urmărit Derby de România și l-a remarcat pe fundașul Alexandru Pantea, 19 ani.

Marius Șumudică, impresionat de Pantea la Derby de România

FCSB arată bine de la mijloc în sus. Pentru mine, cea mai plăcută surpriză este acest Pantea. Este unul dintre cei mai buni fundași dreapta din campionat. Eu nu am văzut așa capacitate de efort.

În schimb, FCSB suferă la nivelul fundașilor centrali. Dacă ar avea 3 fundași centrali de calitate, cred că s-ar califica fără probleme în grupele Conference League”, a explicat Marius Șumudică la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Djokovic e un tip care acoperă foarte bine terenul, chiar dacă nu iese în evidență. Cât a jucat lângă Șut, în prima repriză, nu au avut niciun fel de problemă. Când îl scoți, îl pui inter, în lateral, apar problemele. Dinamo a avut acțiunile respective atunci. Pentru mine, Djokovic e indispensabil la FCSB. El și Șut formează cel mai bun cuplu de mijlocași din Liga 1
- Marius Șumudică

FOTO. Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

VIDEO. Florinel Coman, gol senzațional, cu stângul, în FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.