Liga 1

Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”

+11 Foto
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Helmuth Duckadam (64 de ani) crede că Ștefan Târnovanu (23 de ani) ar trebui scos o perioadă din echipa de start.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 23 iulie 2023

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Helmuth Duckadam (64 de ani) crede că Ștefan Târnovanu (23 de ani) ar trebui scos o perioadă din echipa de start. 

FSCB a controlat autoritar derby-ul cu Dinamo, dar a trăit periculos secvențele din final. De vină a fost gafa comisă de portarul Ștefan Târnovanu în minutul 83, o respingere nefericită care i-a permis lui Goncalo Gregorio să marcheze. 

Duckadam, eroul stelist din finala Cupei Campionilor de la Sevilla, crede că Andrei Vlad ar trebui să primească șansa de a apăra în perioada următoare. 

VIDEO. Duckadam l-ar scoate pe Târnovanu din prima echipă după gafa cu Dinamo

>

„Prima repriză bună, a doua catastrofală de ambele părți, chiar dacă Dinamo a marcat. FCSB a trebuit să facă schimbare în minutul 90+5, să tragă de timp. 

Din punctul meu de vedere, FCSB ar trebui să se gândească foarte serios la jocul de la Sofia, pentru că în această seară au fost doar 4 fotbaliști care au jucat: Coman, Olaru, Pantea, Șut. Restul zero.

Cred că se va face aceeași greșeală care s-a făcut cu Vlad. Am spus și atunci, dacă a greșit, scoate-l, dă-i o șansă și celuilalt. Nu l-au scos, a greșit în continuare și acum nu mai joacă deloc. Eu l-aș scoate puțin pe Târnovanu, un meci, să se mai liniștească”, a spus Duckadam la „Fotbal Club” de la Orange Sport. 

Andrei Vlad, lăudat de Mihai Stoica

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre modul în care Andrei Vlad s-a prezentat în cantonamentul de vară al vicecampioanei FCSB. 

Va rămâne la noi. Dacă va avea vreo ofertă să plece, va trebui să aducem pe altcineva. Eu oricum cred că va trebui să mai avem un portar. Sigur, e o situație ingrată cea în care se află. Dar e jucătorul nostru, se antrenează foarte bine, e admirabil. Trebuie să apere, dar Târnovanu e numărul 1 în acest moment.

Aș prefera să avem alți doi portari care să nu emită pretenții. Poate unii se gândesc că spun prostii. Dar nu există nicio echipă în lume care să aibă doi portari de același nivel... au fost Navas cu Donnarumma la PSG. Aș vrea să plece, dar pentru asta trebuie să vină cineva și să plătească
- Mihai Stoica

FOTO. Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

VIDEO. Florinel Coman, gol senzațional, cu stângul, în FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.