Liga 1

„Câinii” au găsit explicația pentru înfrângerea din Derby de România » Discursul unuia dintre liderii de la Dinamo: „Și asta și-a spus cuvântul”

+24 Foto
„Câinii” au pierdut primul derby de la revenirea în elita Ligii 1 / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 23 July 2023

FCSB - DINAMO 2-1. Neluț Roșu, unul dintre liderii „câinilor”, consideră că el și colegii săi i-au tratat cu mult prea mult respect pe adversari în derby-ul de sâmbătă seara, pierdut de roș-albi la limită. Mijlocașul lasă de înțeles că dinamoviștii au început derby-ul cu o atitudine de echipă mică.

„Câinii” au sperat până în ultimul minut că pot obține o remiză din primul Derby de România de la revenirea pe prima scenă, însă n-au mai găsit resurse și pentru golul doi, consolându-se cu un eșec „blând” în fața principalei candidate la titlu din Superligă. 

Totuși, elevii lui Burcă își reproșează că au fost mult prea „cuminți” în startul partidei, în care vedetele lui Charalambous i-au „hipnotizat”. 

Neluț Roșu, concluzii amare după FCSB - Dinamo 2-1: „I-am respectat prea mult în prima repriză”

>

„S-a sperat până în ultima clipă, dar, din păcate nu s-a putut, nu înțeleg de ce. Suporterii au fost alături de noi ca pe toată durata sezonului trecut, ne pare rău că n-am putut să scoatem un rezultat pozitiv. 

Cred că trebuia să intrăm cu mai mult curaj, să nu ne fie frică de nimic. I-am respectat prea mult în prima repriză. Apoi am văzut că nu se poate întâmpla nimic și am presat. Cred că și experiența Ligii 1 își spune puțin cuvântul. Ar fi trebuit să jucăm cu pedala la maximum încă din minutul unu”, a punctat Neluț Roșu, la interviurile acordate la finalul partidei. 

Ricardo Grigore: „Trebuie să strângem rândurile!”

>

Din nou pe teren într-un derby cu marea rivală, Ricardo Grigore a vorbit la final despre senzațiile experimentate pe gazon:

„Mă bucur că am revenit titular într-un derby. O senzație de nedescris. Doar jucătorii care joacă pot vorbi de acest sentiment. E ceva unic. 

Știam că apar nervii și că trebuie să strângem rândurile, pentru că altfel riscam să încasăm și golurile trei, și patru. Știm ce înseamnă să intri în debandadă. Trebuie să strângem rândurile, important e să adunăm puncte.”, a afirmat stoperul de 24 de ani. 

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului FCSB - Dinamo

VIDEO Acționarul Andrei Nicolescu a luat cuvântul după înfrângerea cu FCSB: „Suntem mici, dar ne vom face mari”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.