Liga 1

Lăcătuș a spus „Steaua” în loc de „FCSB” » Cum a reacționat „Fiara” când și-a dat seama ce a zis

+24 Foto
FCSB - Dinamo 2-1 » Analizând partida de aseară din etapa #2 a Superligii, Marius Lăcătuș, 59 de ani, a folosit termenul „Steaua” când s-a referit la clubul patronat de Gigi Becali.

Articol de Alexandru Barbu  —  duminică, 23 iulie 2023

FCSB - Dinamo 2-1 » Analizând partida de aseară din etapa #2 a Superligii, Marius Lăcătuș, 59 de ani, a folosit termenul „Steaua” când s-a referit la clubul patronat de Gigi Becali.

Încercând să găsească o explicație pentru care FCSB a început în atac cu un „9 fals”, în speță Alexandru Băluță, și l-a lăsat pe bancă pe Andrea Compagno, Lăcătuș a spus:

„Compagno a fost golgheterul echipei anul trecut, a fost al doilea golgheter al campionatului, este un jucător care și-a făcut datoria. Nu înțeleg de ce n-a fost titular. Singura explicație e că au vrut să-l vadă pe Băluță la un joc Steaua - Dinamo”. Lăcătuș s-a „corectat” imediat: „FCSB - Dinamo”.

Marius Lăcătuș este un susținător al proiectului CSA Steaua și a spus de curând că FCSB nu are ce să caute în Ghencea.

Marius Lăcătuș, o glorie a Stelei

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri și 7 Cupe al României.

În plus, „Fiara” are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

În afara carierei de jucător, Lăcătuş are şi trei mandate de antrenor pe banca FCSB-ului, dar fără să cucerească nici un trofeu. Cel mai aproape a fost în 2008, când a ratat titlul la doar un punct distanţă faţă de CFR Cluj. Între 2017 și 2019, a antrenat la CSA Steaua București, de unde a plecat după ratarea promovării în Liga 3.

AICI ai o prezentare în 35 de puncte a carierei celui care a fost şi va râmâne unic în fotbalul românesc!

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo, Derby de România

VIDEO. Florinel Coman, eurogol în FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.