Liga 1

Știrea momentului: Hațegan revine la centru în Superligă după 509 zile!

Ovidiu Hațegan are ecuson FIFA din 2008

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 23 iulie 2023

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Ovidiu Hațegan (43 de ani) la CS Universitatea Craiova - Oțelul. E primul meci la centru în Liga 1 al arădeanului, după ce pe 27 martie 2022 acesta a suferit un infarct.

Hațegan a primit ultimul meci al etapei #2, duelul din Bănie, de pe „Ion Oblemenco”, dintre CSU Craiova și Oțelul Galați. Partida va avea loc luni seară, de la ora 21:30.

Ovidiu Hațegan, delegat la CS Universitatea Craiova - Oțelul

Pentru Hațegan va fi primul meci în Superligă la centru, după problemele medicale pe care le-a avut. Ultima partidă condusă a fost duelul dintre FC Argeș și FCSB (1-0), de pe 3 martie 2022.

„Antrenamentul” pentru revenire l-a făcut cu un meci lejer, la barajul de promovare în Liga 2 dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara, scor 0-2, partidă disputată pe 3 iunie 2023.

Astfel, arădeanul va bifa luni cel de-al 296-lea meci al său pe prima scenă, fiind pe locul 3 în topul arbitrilor activi, după Sebastian Colțescu (370) și Istvan Kovacs (329). Liderul all-time e Alexandru Tudor (381).

6.000 de leieste baremul pe care îl primește un „central” pentru un meci în Liga 1, cu 50% mai mult decât încasează arbitrul VAR. Arbitrii mai pot deconta cel mult 700 lei în privința costurilor cu transportul și cazarea

În prima etapă, Ovidiu Hațegan a fost arbitru de rezervă la confruntarea dintre Petrolul și U Cluj (1-1).

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei Universitatea Craiova - Oțelul Galați

>

Tot din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.