Liga 1

Confuzie totală la U Cluj - Rapid » Transmisiunea a picat într-un moment-cheie: „Penalty?!”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea, Daniel Grigore  —  Sunday, 23 July 2023

Minutul 34 al meciului U Cluj - Rapid a oferit un moment confuz. Transmisiunea TV a picat și a revenit cu proteste vehemente ale gazdelor. Comentatorii au fost inițial păcăliți și au crezut că giuleștenii vor beneficia de un penalty.

În minutul 34, în timp ce Rapid se pregătea să execute un corner obținut de Funsho Bamgboye, transmisiunea a fost întreruptă vreme de aproximativ 20 de secunde.

Când imaginile au revenit, jucătorii Universității protestau vehement, iar rapidiștii se pregăteau să execute altă lovitură de colț. Cel mai probabil, aceștia reclamau un fault în atac comis după executarea primului corner.

Moment confuz în U Cluj - Rapid

Confuzi la rândul lor, comentatorii Digi Sport au crezut că „centralul” Iulian Călin acordase penalty pentru alb-vișinii. Nu a fost cazul, aceștia au beneficiat doar de o fază fixă din lateral.

Protestele clujenilor la revenirea legăturii / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

La câteva minute distanță, transmisiunea a picat din nou. Nu doar telespectatorii Digi Sport au fost afectați, ci și cei de pe Orange Sport și Prima Sport. 

Ne confruntăm cu unele dificultăți tehnice care afectează emisia posturilor noastre. Lucrăm pentru remedierea problemelor în cel mai scurt timp și vom reveni în direct de îndată ce situația se va ameliora. Vă mulțumim pentru înțelegere
- mesajul afișat pe Digi Sport 1

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.