Campionate

5 goluri și 70.000 de oameni la spectaculosul amical AC Milan - Real Madrid

Fede Valverde (foto) a reușit o „dublă” // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 24 iulie 2023

Într-un amical disputat în această dimineață la Pasadena, Los Angeles, Real Madrid a învins-o pe AC Milan, scor 3-2, după ce italienii au condus cu 2-0 la pauză.

Amical spectaculos la Pasadena, cu peste 70.000 de oameni în tribunele stadionului „Rose Bowl”.

AC Milan, locul 4 în ultimul sezon de Serie A, a dat piept cu Real Madrid, vicecampioana Spaniei, într-un meci din turneul amical „Soccer Champions”.

Prima repriză le-a aparținut rossonerilor, care au punctat prin Fikayo Tomori (minutul 25), lovitură de cap după un corner, și Luka Romero ('42), cu o execuție fabuloasă din afara careului, în vinclu, din drop.

Real Madrid a câștigat un amical spectaculos cu AC Milan

La pauză, Carlo Ancelotti a schimbat 8 jucători și a dat semnalul revenirii.

În doar două minute, '57 și '59, Fede Valverde a înscris de două ori cu șuturi din afara careului, prima dată cu „ajutor” din partea portarului Marco Sportiello, care a scăpat balonul.

Introdus pe teren în a doua parte, Vinicius Junior, la primul lui meci pentru Real Madrid în care a purtat numărul 7, a înscris golul victoriei în minutul 84: preluare pe piept, apoi finalizare din interiorul careului.

AC Milan va mai juca în turneul american cu Juventus (28 iulie) și Barcelona (1 august), în vreme ce Real Madrid le va mai înfrunta pe Manchester United (27 iulie) și Barcelona (29 iulie).

AC Milan în prima repriză: Sportiello - Calabria, Simic, Tomori, Florenzi - Loftus Cheek, Krunic, Pobega - Messias, Colombo, Pulisic
Au mai intrat: Romero, Adli, De Ketelaere, Giroud, T. Hernandez, Kjaer, Leao, Maignan, Reijnders, Saelemaekers, Thiaw

Real Madrid în prima repriză: Lunin - Vazquez, Militao, Nacho, Mendy - Valverde - Camavinga, Kroos - Bellingham - Brahim, Joselu
Au mai intrat: Alaba, Carvajal, F. Garcia, Modric, Rodrygo, Rudiger, Tchouameni, Vinicius, Nico Paz

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.