Handbal

Transferul verii în handbalul masculin, planuri mărețe alături de Dinamo: „Obiectivul este să câștigăm toate trofeele”

Vladimir Cupara Foto: Imago

Articol de Andrei Petrescu  —  Monday, 24 July 2023

Vladimir Cupara (29 de ani), cel mai important transfer al verii pentru cei de la CS Dinamo, a vorbit despre obiectivele pe care le are alături de „dulăi” în noul sezon la reunirea echipei.

Adus vara aceasta de la Veszprem, portarul naționalei Serbiei este încântat de mutarea la București, unde speră să câștige numeroase trofee alături de Dinamo.

VIDEO Vladimir Cupara: „Sezonul acesta, obiectivul nostru este să câștigăm toate trofeele”

>

„Sunt foarte fericit să fiu aici, până acum am văzut doar o mică parte din oraș și-mi place foarte mult. De asemenea, tot aici, de la Dinamo îmi place vestiarul, sala de forță, inclusiv această sală (n.r. Polivalenta Dinamo). Sunt foarte mândru să fiu aici, e o provocare nouă pentru mine. 

De-abia aștept să începem meciurile. Cunosc bine clubul, am mai jucat împotriva lui Dinamo și la Veszprem și când evoluam la Adamar Leon iar de fiecare dată a fost o experiență plăcută. Nu sunt dezamăgit că nu vom juca în Liga Campionilor, chiar dacă Dinamo merita să joace în Ligă. 

Pentru noi este important să jucăm bine în această competiție (n.r. - European League), să încercăm să o câștigăm. Este timp să evoluăm în Liga Campionilor, acum construim echipa, iar în sezoanele următoare vrem să revenim în Liga Campionilor unde avem obiective mari. 

Este foarte important să tratăm meciurile cu seriozitate maximă, putem câștiga cu oricine, dar la fel putem pierde cu oricine. Sunt entuziasmat să lucrez cu Xavi Pascual, am jucat de multe ori împotriva lui. Am auzit multe lucruri bune despre el, sunt entuziasmat. Obiectivul e să câștigăm toate trofeele”, a declarat Vladimir Cupara la reunire. 

VIDEO Xavi Pascual, declarații la reunirea lotului „Dulăilor”: „Suntem pregătiți pentru noi bătălii”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.