Liga 1

Ioan Varga și Gigi Becali, „la cuțite” din cauza unui jucător: „E frustrat! De cascadorii râsului ce face”

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, s-a luat de Gigi Becali, omologul de la FCSB. Schimbul de replici a pornit de la iminentul transfer al lui Yevhen Konoplyanka (33 de ani) în Gruia.

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 24 iulie 2023

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, s-a luat de Gigi Becali, omologul de la FCSB. Schimbul de replici a pornit de la

CFR Cluj este aproape de o lovitură de imagine în mercato. Ucraineanul Yevhen Konoplyanka e la o semnătură distanță de gruparea „feroviară”, dar transferul nu l-a convins și pe Gigi Becali.

Nemulțumit de comentariile lui Becali, Ioan Varga a ieșit la atac. 

Ioan Varga se ia de Gigi Becali: „De cascadorii râsului acest domn!”

„Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că Chiricheș este un jucător mai mare. 

Înțeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze. Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul.

Konoplyanka e cel mai bun jucător care a trecut prin România. Este net superior față de toți jucătorii care au venit până acum în România. El are 33 de ani și încă mai poate evolua la nivel superior. Sper să dovedească și să nu înșele așteptările pe care le avem. Dar ca CV, echipele unde a jucat, este net superior”, a spus Ioan Varga, potrivit Prosport

Pe Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, acum vreo 10 ani. Dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista. Și râdeam. Așa o să fie și ăsta.
- Gigi Becali

VIDEO. Gigi Becali, entuziasmat de forma șeptarului de la FCSB: „Ce face Neymar, poate face și Coman. Zici că e pe Playstation!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.