Liga 1

„M-am obișnuit, știu cum e să fii înjurat” » Andrei Ivan a reacționat, după ce a fost luat în colimator de suporteri

+12 Foto
Andrei Ivan / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 25 July 2023

Andrei Ivan, 26 de ani, atacantul Universității Craiova, a comentat deznodământul partidei cu Oțelul, din care oltenii s-au mulțumit doar cu un punct (0-0). Vedeta juveților pune egalul contra nou-promovatei în primul rând pe seama ghinionului.

CSU a ratat pe bandă rulantă cu Oțelul, însuși Ivan numărându-se printre cei care au irosit șanse bune aseară. După fluierul final, acesta a trasat principalele concluzii ale disputei din Bănie:

„Suntem nemulțumiți. Eu cred că am făcut un meci bun, dar n-am avut nici noroc, n-am putut băga mingea în plasă. Au fost 3 bare... V-am spus, cred că n-a fost ziua noastră, n-a fost să fie să câștigăm

Avem o săptămână în față, trebuie să gândim limpede și să ne antrenăm pentru ce urmează. (...) Ne așteaptă un meci foarte greu următoarea etapă, dar mergem la Cluj să luăm 3 puncte cu CFR”, a spus Andrei Ivan, imediat după remiza oltenilor cu Oțelul, la Digi Sport. 

Andrei Ivan: „Sunt de 10 ani aici, știu cum e să fii înjurat!”

„Nouarul” Craiovei a vorbit apoi despre criticile primite din partea suporterilor. O parte din fani l-au apostrofat pe Ivan după meci:

E dureros! Cu toții suntem înjurați, dar m-am obișnuit cu asta, sunt de 10 ani aici, știu cum este să fii înjurat. Trebuie să ne unim! Am fost o echipă bună, s-a văzut în meciul de astăzi, nu le-am dat nicio șansă celor de la Oțelul”. 

FOTO Cele mai tari imagini din remiza CSU Craiova - Oțelul 0-0

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.