Conference League

Mihai Stoica e nemulțumit: „Nu înțeleg de ce UEFA permite asta”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 25 iulie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat parcursul european al formație roș-albastre, analizând dubla cu CSKA 1948 Sofia și posibila înfruntare cu Nordsjaelland.

  • CSKA 1948 Sofia – FCSB, în turul doi al Conference League, se joacă miercuri, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1

Dacă trece de CSKA 1948 Sofia, FCSB va da peste danezii de la Nordsjaelland, iar oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit ce-l nemulțumește cu privire la această dublă. Și a vorbit și despre problemele pe care l-a întâmpinat privind dubla cu bulgarii.

Mihai Stoica e nemulțumit: „Nu înțeleg de ce UEFA permite asta”

„La tragerea la sorţi aveam patru variante accesibile şi una dificilă. S-a prins cea dificilă.  Nordsjaelland şi-a permis să ia titularul lui Mainz. E clar ca e o echipă foarte bună. Ne-am fi dorit ca returul să fie acasă ca să jucăm pe Arena Națională şi n-a fost.

Nu înţeleg cum UEFA permite echipelor din nord să joace pe sintetic”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Acesta a continuat.

„Dar până atunci avem meci miercuri cu bulgarii. Din cauza concediilor, e foarte greu să găsești un charter. Am găsit charter, dar plecarea e foarte devreme şi întoarcerea foarte târzie. Noi plecăm în seara asta (n.r- luni seară). După care, vineri plecăm la Galaţi cu autocarul. Dacă am fi jucat joi în Bulgaria, temperaturile erau cu 10 grade sub cele de miercuri. 

În plus, o altă problemă e că Nordsjaelland începe sezonul şi va avea meciuri o dată la o săptămână. Iar noi jucăm din trei în trei zile.  Suntem favoriţi cu bulgarii, dar dacă mergem mai departe nu vom fi favoriţi la meciul cu Nordsjaelland. Dar asta poate ne ajută”, a adăugat MM.

VIDEO Gigi Becali, entuziasmat: „Ce face Neymar, poate face și Coman. Zici că e pe Playstation!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.