Liga 1

Reghe s-a întors! Rotaru l-a convins să semneze din nou cu U Craiova

Laurențiu Reghecampf, în centru // foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu, Liviu Manolache  —  marţi, 25 iulie 2023

Cu Eugen Neagoe demis de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru l-a convins pe Laurențiu Reghecampf (47 de ani) să semneze un contract valabil până la finalul acestui sezon, în vara lui 2024. 

UPDATE ora 14:45 - Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu Universitatea Craiova

E gata, Reghecampf va fi noul antrenor de la CSU Craiova! Laurențiu a bătut palma cu Mihai Rotaru, după ore de negocieri.

Reghecampf pleacă la ora 17:30 spre Craiova pentru a semna contractul. Va fi prezentat în această seară ca nou antrenor al alb-albaștrilor.

Știrea inițială - Laurențiu Reghecampf, la negocieri cu Mihai Rotaru

Liber de contract după ce a fost demis de Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf este în pole-position pentru a prelua postul de antrenor principal la CSU Craiova.

Din informațiile GSP.ro, chiar în aceste momente au loc negocieri între Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru.

Rotaru i-a propus lui Reghecampf un contract valabil până în vara lui 2024, la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru unul sau doi ani.

Acesta este detaliul pe care părțile îl mai au de pus la punct, pe câți ani să fie prelungită înțelegerea în caz că lucrurile merg conform așteptărilor în actualul sezon.

Laurențiu Reghecampf, în pole-position

Patronul Mihai Rotaru l-ar luat în calcul și pe Marius Șumudică, dar avantajul lui Reghecampf este că toți oamenii din jurul patronului îl susțin și insistă pentru el.

Motivul? Atât Baiaram cât și Markovic, doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, s-au prezentat cel mai bine sub comanda lui Reghe, în precedentul mandat al acestuia în Bănie.

Pentru a-l convinge că așa stau lucrurile, oamenii din jurul lui Rotaru i-au și arătat patronului date statistice!

În precedentul mandat la Universitatea, în sezonul 2021/2022, Reghecampf a câștigat 26 de meciuri, a remizat de 7 ori și a pierdut 12 partide.

Ulterior a fost angajat de Neftchi Baku, pe care a condus-o în sezonul precedent, dar azerii l-au demis în această vară, fiind nemulțumiți de rezultatele obținute: locul 3 în campionat, finalistă în Cupă.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.