Liga 1

Andrei Ivan putea juca în Ligue 1! Cum a blocat Boloni transferul în Franța

Laszlo Boloni, Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 25 iulie 2023

Sorin Cîrțu, fostul președinte de la Universitatea Craiova, a declarat că Andrei Ivan (26 de ani), extrema oltenilor, a ratat un transfer la Bordeaux în această vară.

Motivul pentru care a căzut mutarea? Bordeaux a ratat promovarea în Ligue 1 în dauna lui Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni. Cîrțu susține că oferta data din ianuarie, iar Ivan ar fi plecat pentru 3 milioane de euro dacă Bordeaux reușea promovarea în prima ligă franceză. Andrei ar fi fost coleg cu Alexi Pitu, transferat de la Farul în iarnă.

Sorin Cîrțu: „Ivan putea pleca la Bordeaux pe 3 milioane de euro”

„Și Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă promova Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu mai era pe aici. Era oferta făcută astă iarnă și era valabilă în continuare, pe 3 milioane, și ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu își poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan”, a declarat Sorin Cîrțu, potrivit Fanatik.

Fostul mare atacant al Craiovei l-a criticat ulterior pe Andrei Ivan și a numit motivul pentru care jucătorul Universității nu prinde un transfer în străinătate: „Și el are o mare vină pentru ce i se întâmplă. E inadmisibil ca la 27 de ani (n.r. - 26) să nu ai ambele picioare”.

VIDEO. Andrei Ivan: „Nu mă simt bine în dreapta, dar nu am ce să fac”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.