Baschet

Bronny James, fiul lui LeBron, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament » Starea baschetbalistului

Bronny James (19 ani), fiul cel mare al lui LeBron James (38 de ani), a suferit luni un stop cardiac în timpul unui antrenament. În acest moment, starea baschetbalistului de la USC Trojans este stabilă. / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 25 iulie 2023

Bronny James (19 ani), fiul cel mare al lui LeBron James (38 de ani), a suferit luni un stop cardiac în timpul unui antrenament. În acest moment, starea baschetbalistului de la USC Trojans este stabilă.

Bronny James este un baschetbalist cu un potențial imens, fiind recrutat anul acesta de USC Trojans, echipa Universității California de Sud. Aflat în vederile americanilor pentru Campionatul Mondial U19 din iarna lui 2023, Bronny țintea ca în 2024 să participe la draft-ul pentru intrarea în NBA.

Cariera îi este pusă pentru moment sub semnul întrebării de problemele medicale apărute luni.

Bronny James a suferit un stop cardiac

„În timpul unei ședințe de pregătire efectuate luni, Bronny James a suferit un stop cardiac. Echipa medicală a reușit să intervină la timp și l-a transportat pe Bronny la spital. Acum este într-o stare stabilă, a ieșit din secția de terapie intensivă. 

Cerem să îi respectați viața personală, atât lui cât și întregii familii. Vom oferi noi informații de îndată ce vom avea. LeBron și Savannah, părinții lui, vor să transmită în mod public mulțumiri și aprecieri către staff și către echipa medicală”, se arată într-un comunicat de presă citat de CBS Sports.

Bronny, Bryce și Lebron (de la stânga la dreapta)

Măsurând 1,91 metri și cu abilitățile fizice moștenite de la tatăl lui, Bronny era așteptat de specialiști în NBA. Chiar LeBron a transmis că mai are un singur mare obiectiv în baschet, acela de a fi coleg de echipă cu fiul lui.

LeBron mai are un băiat, pe Bryce Maximus James (16 ani), dar și o fată, Zhuri Nova (8 ani).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.