Liga 1

“Pentru imagine!”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un interviu acordat unui ziar din Germania, Gigi Becali spune că a preluat Steaua doar pentru a se face cunoscut în România.

Cotidianul nemţesc “Der Tages­spiegel”, care apare în capitala Germaniei, la Berlin, a publicat ieri un amplu interviu cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Întrebat de ce a decis să cum­pe­re clubul Steaua, el replicat: “Am făcut-o pentru imagine. După ce adunasem o avere foarte mare, am decis că e momentul să primesc şi re­cunoaştere publică. În căutare de i­magine, am ales să cumpăr Steaua de­oarece e simbolul României”.

Becali a dezvăluit apoi cum a administrat clubul: “Steaua era la pămînt cînd am preluat-o. Avea datorii, pe care le-am achitat, apoi am făcut echipă adevărată, aşa cum am promis la început”.

Becali a devenit patron al Stelei în februarie 2003. De atunci, roş-albaştrii au cîştigat două titluri, o Supercupă a Ro­mâniei, au jucat de 3 ori în primăvara europeană, au bifat o semifinală de Cupa UEFA şi două participări în grupele Cham­pions League.

Gigi le-a spus nemţilor că se con­si­deră un idol pentru fanii Ste­lei. “Echipa este extrem de iubită în Ro­mânia, de aceea tinerii văd în mine un idol. Sînt un adevărat model pentru ei, toţi îşi doresc să fie ca mine. Tocmai de aceea, tre­buie să fiu atent în ce fac pentru că ei urmează gesturile mele şi nu-mi pot permite să fac prostii”. Gi­gi Becali are 49 de ani, este căsă­to­rit, are 3 fete şi deţine o avere es­ti­mată la două miliarde de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.