Liga 1

Becali, în extaz după ce l-a convins pe Chiricheș: „Cel mai bun din România”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 26 July 2023

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, s-a declarat entuziasmat după ce l-a convins pe Vlad Chricheș (33 de ani) să semneze cu echipa roș-albastră.

Internaționalul român a fost convins cu un salariu de 400.000 de euro pe sezon de Becali, ceea ce îl face cel mai bine plătit jucător din SuperLiga.

Gigi Becali: „Chiricheș e cel mai bun fundaș din România”

„Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Gazeta Sporturilor a prezentat în premieră felul în care arată propunerea pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Chiricheș. Stoperul în vârstă de 33 de ani devine cel mai bine plătit jucător din campionatul românesc, cu 400.000 de euro pe sezon, peste ceea ce încasează Florinel Coman, 360.000 de euro. 

Vlad a dorit un contract pe doi ani, Becali a insistat pentru un singur sezon, iar părțile au ajuns la un compromis: dacă FCSB câștigă titlul în acest sezon, contractul lui Chiricheș va fi prelungit automat pentru încă o stagiune, până în vara lui 2025.

Chiricheș a revenit la FCSB după 10 ani. În 2013 era vândut la Tottehnam, pentru 9,5 milioane de euro. Din 2015 a jucat în Serie A, la Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.