Liga 1

Duckadam nu e impresionat: „Nu îl văd pe Chiricheș să facă diferența. FCSB avea un alt jucător acolo și l-a lăsat să plece”

Vlad Chiricheș // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 26 iulie 2023

Helmut Duckadam (64 de ani), fostul mare portar al Stelei, nu e impresionat de transferul lui Vlad Chiricheș (33) la FCSB.

După lungi negocieri, Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Chiricheș cu un salariu de 400.000 de euro pe an, contract pe un sezon cu opțiune de prelungire până în 2025 în cazul câștigării titlului.

Duckadam: „Nu-l văd pe Chiricheș să facă diferența”

Duckadam consideră că Vlad Chiricheș a fost doar „o ambiție” a lui Becali și speră ca internaționalul român să nu mai aibă probleme cu accidentările.

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheș, cât și pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită. Cred că este o ambiție a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheș, chiar dacă îl costă, il arde puțin la buzunare. 

Mai departe, nu știu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheș să facă diferența. Eu m-aș bucura să nu se accidenteze și să joace. 

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunțat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheș care nu prea a mai jucat”, a declarat Duckadam, potrivit Playsport.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.