Liga 1

Poli Iași, 4 transferuri într-o zi: doi vin de la Rapid

Poli Iași i-a transferat pe Claudiu Belu (29 de ani, fundaș dreapta), Andrei Ciobanu (25, mijlocaș central) și Nicolas Samayoa Pacheco (28, stoper).

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 26 iulie 2023

Poli Iași i-a transferat pe Claudiu Belu (29 de ani, fundaș dreapta), Andrei Ciobanu (25, mijlocaș central) și Nicolas Samayoa Pacheco (28, stoper). Urmează să semneze și mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu (31).

Din informațiile Gazetei, Belu, care își reziliase din iunie contractul cu Rapid, a semnat pe un an cu Poli Iași. Ciobanu a fost împrumutat de giuleșteni în Copou vreme de un sezon - există și o opțiune de transfer definitiv în valoare de 100.000 de euro -, în vreme ce Samayoa a semnat cu Poli un contract valabil doi ani.

Poli Iași i-a transferat pe Claudiu Belu, Andrei Ciobanu și Nicolas Samayoa Pacheco

Claudiu Belu a rezistat două sezoane la Rapid, perioadă de timp în care a evoluat în 31 de partide în campionat (două assisturi).

Andrei Ciobanu a fost unul dintre oamenii de bază la Campionatul European de tineret din 2021. Cândva un fotbalist esențial și pentru Gică Hagi la Viitorul, Ciobanu își pierduse statutul de titular la Ovidiu pe parcursul stagiunii 2021-2022, motiv pentru care „Regele” l-a lăsat să plece în Giulești pentru numai 100.000 de euro. 

Chinuit și de probleme fizice, Andrei are cifre foarte slabe la Rapid: 13 apariții în Liga 1, zero goluri, un singur assist.

Gazeta informa de acum câteva zile că Poli e aproape de a semna cu stoperul Nicolas Samayoa Pacheco. Fotbalistul, care are 13 selecții la echipa națională, a jucat din 2019 la FC Comunicaciones, în țara natală, după ce mai fusese legitimat în SUA, la Florida Gulf Coast University, New England Revolution și Las Vegas Lights FC. Pe pagina de facebook a Politehnicii apăruseră deja fani din Guatemala care salută transferul jucătorului, deși acesta nu fusese confirmat.

0 (ZERO) punctea acumulat Poli Iași în acest campionat, golaveraj 1-5 după eșecurile cu CFR Cluj (0-2) și Hermannstadt (1-3)

Conform surselor GSP, și mijlocașul defensiv Mihai Bordeianu (31 de ani), care s-a despărțit în ultimele ore de U Cluj, va semna cu nou-promovata Poli Iași - detalii, AICI!

VIDEO. E fotbalul românesc sănătos? Leo Grozavu, tranșant: „Dacă s-ar face o dezbatere ar dura săptămâni în șir! Ar fi un nou OTV”

>

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.