Altele

„Un mesaj pentru David? Să-i mănânce! Asta ştie să facă!” » Încurajare superbă înaintea finalei la 100 de metri liber

+11 Foto
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 26 iulie 2023

David Popovici (18 ani) a primit un mesaj special de încurajare din partea lui Vlad Stancu (17 ani), un alt mare talent al natației românești. 

David Popovici s-a calificat cu al 5-lea timp în finala probei de 100 de metri liber, cea în care deține recordul mondial. Joi, de la ora 14:21, sportivul legitimat la CS Dinamo va încerca să producă surpriza.

Vlad Stancu, mesaj pentru David Popovici înaintea finalei la 100 metri liber

Înaintea cursei, David a primit încurajări din partea lui Vlad Stancu, stelistul specializat în probele de lungă distanță.

„Un mesaj pentru David? Să-i mănânce! Asta ştie să facă! David mereu îi mănâncă la fiecare concurs. Este un sportiv extraordinar. Are o dorinţă de câştig enormă, vedem ce o să fie”, a spus Vlad Stancu, potrivit Antena Sport

Vlad Stancu

David Popovici: „Să o calculez cât de bine pot”

David se va duela în finala probei de 100 de metri liber cu Maxime Grousset, Pan Zhanle, Matt Richards, Kyle Chalmers, Nandor Nemeth, Jordan Crooks și Jack Alexy.

Dar ea aparține trecutului, mai multe concluzii se vor trage după ce întrecerea din Japonia se va încheia. Până atunci, David va înota miercuri în finală, unde s-a calificat cu al cincilea timp, 47,66. „Sunt fericit cu timpul, era important să mă calific, cred că sunt al cincilea și aste e foarte bine. Finala e mâine. Îmi doresc să iasă bine, să am grijă să o calculez pe cât de bine pot”.

Citește și alte știri de la Fukuoka:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.