Conference League

Bluful lui Becali sau revolta lui Charalambous? » Ce s-a întâmplat înainte de CSKA 1948 - FCSB

+34 Foto
Cine l-a lăsat pe Octavian Popescu pe bancă cu CSKA 1948: Gigi Becali sau Elias Charalambous

Articol de Andrei Petrescu  —  miercuri, 26 iulie 2023

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a făcut un prim „11” surprinzător pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia din turul II preliminar al Conference League.

Trei decizii surprinzătoare luate de Charalambous la CSKA 1948 - FCSB

FCSB va începe partida cu CSKA 1948 cu 3 modificări surprinzătoare în primul „11”:

  • Ovidiu Popescu apare în partea dreaptă a defensivei în locul tânărului Pantea, jucător care a impresionat în primele două meciuri ale acestui sezon. Evoluțiile sale l-au făcut pe Marius Șumudică să îl catalogheze drept unul dintre cei mai buni fundași dreapta din Superligă.
  • Alexandru Băluță a fost coborât în linia de mijloc, deși în primele două meciuri a jucat ca atacant și l-a ținut pe bancă pe Andrea Compagno, care va bifa primul meci ca titular în acest sezon. Băluță a fost retras pentru a acoperi absența lui Djokovic, suspendat.
  • Andrei Cordea e prezența neașteptată de la Sofia. Gigi Becali anunțase că Octavian Popescu va începe din primul minut: „Vine Tavi, acum îl vedem pe Tavi. În dreapta. Să-l vedem pe Tavi acum”. 

Tavi ar fi trebuit să înceapă din primul minut partida cu CSKA 1948, după ce a ratat meciurile cu FCU Craiova, 3-1, și Dinamo, 2-1, fiind suspendat după ce a încasat direct un cartonaș roșu în ultima etapă din sezonul trecut al Superligii. 

Întrebarea e: cine a decis ca Octavian Popescu să rămână pe bancă? A blufat Gigi Becali când l-a anunțat titular, s-a răzgândit între timp sau Elias Charalambous s-a opus deciziei patronului?

Echipa de start a celor de la FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Băluță, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Florinel Coman 
REZERVE: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Pantea, Radaslevescu

FOTO. Cele mai tari poze de la meciul CSKA 1948 - FCSB

+34 Foto
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda

VIDEO CSKA 1948 - FCSB // Doar 1000 spectatori prezenți la partidă

>

Citește și alte știri despre CSKA - FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.