Stranieri

Culisele despărțirii dintre Florin Tănase și Al Jazira » Gigi Becali a intrat imediat pe fir

Florin Tănase

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 26 July 2023

După doar un an la Al Jazira (Emiratele Arabe Unite), mijlocașul ofensiv Florin Tănase (28 de ani) și-a reziliat contractul. Gigi Becali îl așteaptă înapoi la FCSB, dar acesta are șanse mari să continue în zona Golfului sau în Turcia. 

Cumpărat de Al Jazira pentru 3 milioane de euro, Tase este acum liber de contract, deși mai avea contract încă un an. Internaționalul român a fost nemulțumit de statutul său, și, din informațiile GSP.ro, a trimis notificare la club pentru a i se respecta contractul. Despre subiect a scris și Fanatik

Cum a încetat contractul dintre Florin Tănase și Al Jazira 

Probleme fostului decar de la FCSB au început după numirea noului antrenor, Frank De Boer. Fostul internațional olandez i-a transmis că nu intră în planurile sale și l-a trimis să se antreneze cu echipa de tineret sau singur. În plus, nici nu l-a luat în cantonamentul din Germania, spre nemulțumirea jucătorului. Iar dinspre club i s-a transmis că e pe lista de transferuri. 

Sursele GSP.ro susțin că mijlocașul a somat în scris clubul privind nerespectarea contractului și a dreptului său la muncă, transmițând că nu este de acord cu modul „umilitor” în care a fost tratat.

După mai multe discuții oficiale purtate cu reprezentații clubului, Florin Tănase - reprezentat de avocata Ruxandra Argăseală - a încetat raporturile contractuale și a devenit liber de contract. „A fost o încetare amiabilă a contractului”, a declarat fata președintelui de la FCSB pentru Gazeta Sporturilor. 

24de meciuri, 6 goluri și 3 pase de gol a reușit Florin Tănase la Al Jazira

Gigi Becali îl voia pe Florin Tănase la FCSB

 Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Tănase: „El are ofertă de 3 milioane de euro pe doi ani. Dacă nu era, venea”. 

Ulterior, patronul FCSB a oferit la OrangeSport mai multe detalii: „El cu siguranță vrea să vină la noi. Am vorbit cu el și mi-a spus «Nea Gigi, am o ofertă de 3 milioane pe doi ani, din Turcia». Și mai are una din Țările Arabe, de 3,4 milioane de euro. I-am spus «Mi-ai promis, dar du-te și fă bani, dacă ai ofertele astea»”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.