Liga 1

Transferul zilei în România » Rapid s-a înțeles cu CFR pentru Petrila

Claudiu Petrila // FOTO: Imago

Articol de Marius Mărgărit, Adrian Duţă  —  joi, 27 iulie 2023

Rapid este foarte aproape de transferul lui Claudiu Petrila (22 de ani), extrema stânga de la CFR Cluj.

Cele două cluburi au bătut palma pentru transferul internaționalului U21, potrivit Digi Sport. Din informațiile Gazetei Sporturilor, CFR Cluj va primi 750.000 de euro și va păstra 25% dintr-un viitor transfer al lui Petrila de la Rapid.

Rapid și CFR s-au înțeles pentru transferul lui Petrila

Petrila va schimba echipa în această vară, nu și campionatul și culorile. Va juca tot în vișiniu, pe Giulești. Claudiu este o soluție în plus pentru Bergodi pentru partea stângă a atacului.

În prima etapă, la 0-0 cu Sepsi, acolo a jucat Funsho. În etapa a doua, la 3-0 cu U Cluj, extremă stânga a jucat Cătălin Cîrjan, care poate fi folosit și în spatele vârfului.

Claudiu Petrila nu a jucat încă în noul sezon. El a făcut parte din lotul României U21 la Campionatul European din această vară, apoi a intrat în vacanță. Extrema stânga a ajuns la CFR în 2017, de la FC Bihor. Între timp a mai jucat la Sepsi, în sezonul 2020-2021. S-a întors în Gruia și a fost titular, fiind o soluție pentru regula U21.

Petrila a adunat 128 de meciuri pentru ardeleni, a marcat 15 goluri și a oferit 12 pase decisive. Are în palmares 4 titluri în SuperLiga.

1,6 milioane de euroeste cota lui Petrila, conform transfermarkt.com

Transferurile anunțate de Rapid în acest mercato

  • Antrenor: Cristiano Bergodi (nou)
  • Veniri: Omar El Sawy (Csikszereda), Christopher Braun (CFR Cluj), Iulian Cristea (FCSB), Răzvan Oaidă (FCSB), Borja Valle (FC Cartagena), Cătălin Cîrjan (Arsenal U21)
  • Reveniri: Albert Stahl (UTA Arad), Alexandru Despa (Progresul Spartac)
  • Plecări: Antonio Sefer (H. Beer Sheva), Damien Dussaut (Farul), Ljuban Crepulja (liber), Hervin Ongenda (liber), Kevin Luckassen (liber), Claudiu Belu (liber), Younes Bnou Marzouk (liber)

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.