Conference League

Aioani, decizie falimentară și gafă mare în Farul - Urartu » Portarul armenilor a comis-o și el

+6 Foto
Aioani, gafă în Farul - Urartu / FOTO: Captură TV @Prima Sport 2

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 27 July 2023

Prima repriză a duelului Farul - Urartu, din turul secund preliminar al Conference League, a fost marcat de erorile celor doi portari. Scorul după 45 de minute a fost 2-2.

Urartu a deschis scorul în minutul 23, prin Artem Maksimenko, o fază la care Marian Aioani nu a avut nicio vină. Au urmat secvențe de fotbal încâlcit, cu erori mari în ambele tabere.

Greșeli de portar în Farul - Urartu

Primul care a comis-o a fost Aleksandr Melikhov, portarul armenilor. În minutul 27 nu a reușit să respingă un șut slab, din exteriorul careului, al lui Tudor Băluță. Execuția nu a avut forță și a fost plasată chiar pe direcția goalkeeperului.

FOTO: Capturi TV @Digi Sport 1

Marian Aioani, portarul Farului și convocat la ultima acțiune a primei reprezentative a României, nu s-a lăsat mai prejos. În minutul 38, Urartu a beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri. Aioani a preferat să nu facă zid.

Ivan Zotko a șutat puternic, aproape de bară, dar exact pe colțul unde se afla portarul român. Reacția a fost întârziat, a atins mingea, dar fără să reușească să o devieze în afara cadrului porții.

FOTO: Captură TV @Prima Sport 2

Gică Hagi a privit înmărmurit de pe margine momentul. Armenii treceau în avantaj, 2-1.

Citește și alte știri din Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.