Conference League

Mihai Stoica a dezvăluit schimbarea majoră de la FCSB: „Nu stăteam noi să îi păzim la antrenamente. Acum mi-a zis asta un insider”

+34 Foto
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, n-a fost mulțumit de prestația din turul cu CSKA Sofia, victorie la limită, 1-0.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 27 iulie 2023

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, n-a fost mulțumit de prestația din turul cu CSKA Sofia, victorie la limită, 1-0. 

  • Returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia are loc joi, 3 august, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport și DigiSport

Mihai Stoica așteaptă intrarea lui Vlad Chiricheș în programul normal al echipei. Crede că va fi omul decisiv în lupta pentru titlu în Superligă. 

Mihai Stoica: „Campionatul Bulgariei e sub Liga 2 de la noi!”

„Îți dai seama în ce hal e campionatul lor? Sub Liga 2 de la noi! Singura circumstanță atenuantă este terenul, a fost foarte prost, foarte slab, brazdele se mișcau.

E o scuză terenul, dar meciul ăsta, la cum începuse și cum îi văzusem pe bulgari, ziceam că e un 4-0. Returul va fi fără spectatori, pe un teren unde nu ne simțim bine.

Unii jucători chiar s-au prezentat... Dawa a făcut un meci foarte bun, Haruț și-a făcut treaba. N-am avut probleme la ei. Dar au fost jucători cu experiență care au gafat, inexplicabil”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Chiricheș va fi vocea din vestiar”

Mihai Stoica are și vești bune pentru fanii celor de la FCSB. Crede că venirea lui Vlad Chiricheș va schimba multe. 

„Noi aveam nevoie de o voce în vestiar! Să vă dau un exemplu. La fiecare echipă, după antrenament, există niște shake-uri proteice. Jucătorilor nu le place să le bea, noi nu putem să stăm și să îi păzim. E un maseur care le spune. Nu prea îl bagă nimeni în seamă. 

Mi-a spus un insider că au venit acum câteva zile după pregătire și a zis Chiricheș: «toată lumea la proteine». Toți s-au dus! E extrem de important să ai un lider în vestiar.

 Vor fi mulți hateri care vor spune că nu va fi sănătos, că se va accidenta. Să ai posibilitatea să semnezi căpitanul echipei naționale este ceva.

Cred că era piesa care ne lipsea din puzzle. Nu știu ce vom face în cupele euroene, suntem la început. Urmează un adversar tare dacă trecem de bulgari, dar pe mine mă interesează oricum campionatul”, a transmis Mihai Stoica. 

VIDEO. Florinel Coman, după victoria obținută de roș-albaștri la Sofia: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur, mai ales că jucăm fără fani”

>

Citește și alte știri din Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.