Conference League

Gabi Balint, reacție categorică: „Să nu mai pronunțe! Ne facem de râs, las-o-ncolo”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 27 iulie 2023

Pornind de la evoluția pe care FCSB a avut-o în meciul cu CSKA 1948 Sofia, 1-0 în turul 2 al preliminariilor Conference League, Gabi Balint a avut un discurs dur.

Fostul mare internațional a criticat prestația echipei roș-albastre, iar ulterior a comentat și situația fotbalului românesc.

Gabi Balint: „Aș interzice să se mai vorbească despre Champions League”

„Rezultatul e bun. În rest, meciul... Mă așteptam la altceva. Noi criticăm jucătorii și patronii, dar o problemă de antrenor, mă! Nu se poate! Nu vezi nimic la FCSB! 

Nu înțeleg ce joacă FCSB! Face Florinel Coman 2-3 faze, Olaru mai face și el și gata. Care e jocul FCSB? Ce face pe faza defensivă? Ce face pe faza ofensivă? 

Dar, dacă te gândești la ce a făcut echipa națională și vezi și ce a făcut Farul cu Sheriff... Asta e valoare. Când dăm de cineva din afară, care joacă altceva... Eu aș interzice să se mai vorbească de Champions League! Să nu mai pronunțe. Ne facem de râs, las-o în colo!”, a declarat Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Vreau să îmi felicit jucătorii. Știam că întâlnim un adversar bun. Rezultatul e de partea noastră, dar nimic nu este decis în privința calificării. Nimic nu s-a decis. Avem un lot valoros și numeros. Am gestionat bine situația. Dar, repet, nu e gata calificarea. CSKA are jucători de calitate, am făcut doar jumătate din treabă. Sigur, avem lucruri de îmbunătățit. Nu e ușor să joci din trei în trei zile. Trebuie să rotim fotbaliștii, Djokovic a fost indisponibil azi. Toți trebuie să fie pregătiți să joace. Depinde totul doar de noi, va trebui să suferim și la retur.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO / Florinel Coman: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur, mai ales că jucăm fără fani”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.