Conference League

Marius Șumudică nu o menajează pe FCSB: „Jocul mi-a lăsat un gust amar. Nu a arătat cum trebuie”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 27 July 2023

Marius Șumudică a comentat prestația pe care FCSB a avut-o în primul meci din preliminariile Conference League, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia.

Marius Șumudică e categoric după CSKA 1948 Sofia - FCSB: „A făcut un joc slab. Nu a arătat cum trebuie să arate”

„Jocul mi-a lăsat un gust amar. CSKA e o echipă modestă. Nu prinde play-off-ul la noi. În plus, eu nu am văzut niciodată o gafă ca cea de la gol. Portarul i-a pus-o direct lui Coman. 

Nu ai cum să pierzi calificarea. E o echipă foarte, foarte modestă. Dar FCSB a intrat în jocul bulgarilor. Nu știu ce s-a întâmplat. FCSB a avut alt ritm față de campionat. A făcut un joc slab. Nu a arătat cum trebuie să arate. 

În plus, eu cred că Băluță nu e niciodată inter. FCSB a jucat mai bine cu Băluță ca 9 fals. Când joci cu minge în adâncime, Băluță se pretează acestui joc. Și nici Cordea nu îmi place. Mi se pare ieșit din formă”, a declarat Marius Șumudică în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

E o consecință a reprizei a doua din meciul cu Dinamo, când FCSB a evoluat șters, palid. După un așa meci, nu poți să-ți dai două palme înainte de meci și să joci altceva. Cred că FCSB e încă în căutări, caută cu cine să joace vârf
- Marius Lăcătuș

VIDEO / Florinel Coman: „Nu trebuie să le dăm nicio șansă în retur, mai ales că jucăm fără fani”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.