Conference League

Sepsi acuză UEFA de dublă măsură » Dioszegi s-a dus la jurnaliștii români prezenți la Sofia: „Aici nu se mai dau amenzi?”

CSKA Sofia - Sepsi » Înaintea partidei, Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, a remarcat faptul că sofioții nu respectă normele de organizare.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  joi, 27 iulie 2023

CSKA Sofia - Sepsi » Înaintea partidei, Laszlo Dioszegi, conducătorul covăsnenilor, a remarcat faptul că sofioții nu respectă normele de organizare.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria), de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan)

Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi: „Aici nu se mai dau amenzi?”

Cu câteva minute înainte ca „centralul” Jochem Kamphuis să fluiere startul partidei la Sofia, Dioszegi a venit în zona jurnaliștilor români aflați pe arena „Bulgarska Armia” și a spus: „Pe noi ne-a amendat UEFA cu 10.000 de euro, pentru că nu se vedeau căile de acces în tribună. Aici nu se mai dau amenzi?”. 

La ce se referă Dioszegi? La Tribuna 2 erau suporteri inclusiv pe scări, căile de acces nefiind delimitate absolut deloc. 

Stadionul lui CSKA Sofia urmează să fie demolat

Circa 12.000 de spectatori asistă la meci, toți la tribune. Cele două peluze sunt închise din motive de siguranță, ambele fiind în stare profundă de degradare. În decembrie, acest stadion ar urma să fie demolat, CSKA speră să aibă în câțiva ani o nouă arenă.

S-a rupt fotoliul lui Dioszegi :)

Dioszegi a fost protagonistul unui moment haios pe parcusul meciului, fotoliul de la VIP pe care stătea s-a rupt:

VIDEO. Atmosferă incendiară la CSKA Sofia - Sepsi

>

Mai multe articole din Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.