Liga 1

Florin Tănase, după ce a rămas liber de contract: „M-am gândit să revin la FCSB, dar apoi s-a întâmplat asta”

FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 27 iulie 2023

După doar un an la Al Jazira, Florin Tănase e liber de contract. Gigi Becali s-a interesat de el, dar mijlocașul ofensiv de 28 de ani preferă să joace în străinătate.

Plecat de la FCSB pentru 3 milioane de euro, după 6 ani, Florin Tănase spune că s-a gândit la o revenire la formația roș-albastră, dar între timp a primit mai multe propuneri din străinătate. Totuși, fostul căpitan de la FCSB spune că ar vrea să mai joace în Liga 1, în finalul carierei.

Florin Tănase, după ce a rămas liber de contract: „M-am gândit să revin la FCSB”

„Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuții cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Normal că m-am gândit la revenirea la FCSB, ţinând cont şi de relaţia mea cu Gigi Becali şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin. Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB”, a spus Florin Tănase pentru as.ro.

Gigi Becali îl voia pe Florin Tănase la FCSB

 Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Tănase: „El are ofertă de 3 milioane de euro pe doi ani. Dacă nu era, venea”. 

Ulterior, patronul FCSB a oferit la OrangeSport mai multe detalii: „El cu siguranță vrea să vină la noi. Am vorbit cu el și mi-a spus «Nea Gigi, am o ofertă de 3 milioane pe doi ani, din Turcia». Și mai are una din Țările Arabe, de 3,4 milioane de euro. I-am spus «Mi-ai promis, dar du-te și fă bani, dacă ai ofertele astea»”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.