Conference League

Promisiunea lui Jefte Betancor după egalul cu Adana: „Data viitoare vom încerca să câștigăm”

+6 Foto
FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 27 July 2023

CFR Cluj și Adana Demirspor au remizat, 1-1, în prima manșă din turul 2 al preliminariilor Conference League. După meci, Jefte Betancor a vorbit despre meci și despre șansele clujenilor de la calificare.

  • Returul are loc joi, 3 august, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport și DigiSport

Concluziile lui Jefte Betancor după CFR Cluj - Adana Demirspor 

„Am dat totul pentru echipă, sunt fericit că echipa a jucat bine. Pentru mine, 1-1 este un rezultat corect. Data viitoare vom încerca să câștigăm pentru a accede în runda următoare. Am muncit mult pentru a câștigat și avem încredere. Avem echipă bună.

Acum avem o mulțime de jucători noi și vor aduce un plus. Suntem fericiți că sunt aici cu noi”, a spus Jefte Betancor la PrimaSport. 

CFR Cluj a jucat cu mult curaj, ținând că Adana e cel mai puternic adversar al echipelor românești. CFR Cluj a jucat vreo 60 de minute destul de bine. După aceea s-au văzut calitatea turcilor și valoarea individuală. CFR Cluj a arătat foarte bine. E un scor echitabil. A fost un joc deschis. Pe Kluivert l-am văzut mulțumit, relaxat și zâmbitor. Mi se pare că Adana era echipa care trebuia să domine și să controleze jocul. E clar favorită. Jucătorii sunt mult peste cei de la CFR Cluj
- Ioan Ovidiu Sabău

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.