Conference League

Cel mai bun jucător al lui CFR Cluj anunță un plan îndrăzneț: „Sper ca obiectivul echipei să fie finala”

+6 Foto
Răzvan Sava // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 27 iulie 2023

După CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1, în turul 2 al preliminariilor Conference League, Răzvan Sava a surprins.

Portarul de 21 de ani a fost unul dintre cei mai bun clujeni, reușind mai multe parade importante. După meci, Sava s-a declarat fericit pentru rezultat și a anunțat că are un obiectiv îndrăzneț: finala Conference League.

Răzvan Sava, după CFR Cluj - Adana Demirspor: „Sper ca obiectivul să fie finala”

„M-am simțit foarte bine azi. Le mulțumesc antrenorilor că au avut încredere și m-au băgat. Sper că mi-am făcut treaba. Nu am ținut cont de adversari, de cine a fost în teren. 

Am jucat bine, a fost un meci foarte bun. Apărarea a jucat foarte bine. Sunt mulțumit de rezultat. Acum așteptăm meciul retur. Eu nu țin cont de paradele mele. Contează doar echipa.

Eu sper ca obiectivul nostru să fie accederea în finală. Ăsta e obiectivul. Eu sper ca echipa să ajungă în finală. Echipa merită să câștige cât mai mult.

La gol, ei au avut noroc. Trebuie să fim realiști. Dar trebuia să fim și noi mai atenți”, a declarat Răzvan Sava la PrimaSport.

Sava, jucător U21, a fost cel mai bun fotbalist al CFR-ului, într-un meci în care nu exista obligativitatea folosirii unui fotbalist U21. Se pare că nu e chiar atât de proastă regula U21 în Liga 1!

- Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.