Campionate

Șoc la Mondialul feminin. Copilul teribil al Columbiei s-a prăbușit fără suflare în timpul antrenamentului!

Linda Caicedo s-a prăbușit fără suflare în timpul antrenamentului (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 28 iulie 2023

Linda Caicedo, 18 ani, cea mai bună jucătoare a naționalei columbiene, a leșinat la ședința de pregătire. Dar atacantul și-a revenit. „Ceea ce s-a întâmplat e un simptom al stresului și al epuizării fizice”, a explicat doctorul lotului sud-american.

Momente de spaimă la Mondial, în cantonamentul Columbiei. Cea mai bună jucătoare a leșinat în timpul antrenamentului!

Al treilea Mondial în 2023 pentru Linda Caicedo: U17, U20 și a înscris la turneul senioarelor

La 18 ani, Linda Caicedo este considerată copilul teribil al fotbalului feminin sud-american. A evoluat în acest an la trei turnee finale, CM U17, CM U20 și are deja un meci la actualul Mondial, din Australia și Noua Zeelandă.

A marcat în toate cele trei competiții. Pe 25 iulie, a înscris la 2-0 în fața Coreei de Sud. Al 6-lea său gol în 16 selecții la naționala mare.

Linda Caicedo a leșinat la antrenamentul Columbiei

Transferată în această vară de la Deportivo Cali la Real Madrid, Caicedo i-a speriat pe columbieni. La o ședință de pregătire, Linda și-a oprit brusc alergarea, a dus mâna la piept și s-a prăbușit în iarbă, potrivit presei din țara sa.

Antrenamentul a fost întrerupt imediat și toți cei aflați pe teren s-au îndreptat spre ea. Și-a pierdut cunoștința câteva clipe, apoi și-a revenit.

Linda Caicedo a învins cancerul în urmă cu trei ani

În 2020, când avea 15 ani, Caicedo a fost diagnosticată cu cancer ovarian, dar a fost mai puternică decât maladia, continuându-și cariera.

Doctorul naționalei columbiene a încercat să-i liniștească pe toți după incidentul de la antrenament. „Linda este foarte obosită. Ceea ce s-a întâmplat e un simptom al stresului și al epuizării fizice. Ea se simte bine acum".

Se așteaptă ca tânăra să poate juca duminică, în cel mai important meci al grupei. La Sydney, contra Germaniei. 

Citește și alte articole de la Mondialul de fotbal feminin:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.