Liga 1

Tavi Popescu, pus la colț de fostul jucător al Stelei: „Să își folosească capul, să se ia după Florinel Coman”

Tavi Popescu/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 28 iulie 2023

Vivi Răchită, fostul fundaș al Stelei, l-a criticat pe Octavian Popescu (20 de ani), extrema de la FCSB.

Fostul fotbalist e de părere că Tavi a greșit când nu a dat examenul de bacalaureat, dar îi dă un sfat: să urmeze exemplul lui Florinel Coman în ceea ce privește pregătirea fizică.

Vivi Răchită: „Octavian Popescu să se ia după Florinel Coman”

„Tavi Popescu trebuia să îşi ia BAC-ul în urmă cu doi sau trei ani, ca să înţeleagă fotbalul. Nu mai ştiţi că era discuţia aia? Să ia BAC-ul, pentru că fotbalul este şi matematică.

Să îşi folosească capul, să meargă la sala de forţă, să se ia după Florinel Coman. Să se uite la Florinel cum arată acum. Se cereau 50 de milioane de euro acum doi ani, acum zicea Gigi că nu mai ia nici două milioane”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Tavi Popescu se crede la circ”

Tavi Popescu a jucat prima dată în acest sezon în meciul câștigat de FCSB cu CSKA 1948, 1-0, după ce fusese suspendat în primele două etape de SuperLiga. Popescu a intrat la pauză, în locul lui Băluță, însă a avut o prestație modestă, fiind criticat și de Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

„Tavi Popescu, parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc!”, a declarat Becali, la Orange Sport.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.