Liga 1

Fotbalistul Rapidului face un pas în față: „Am luat gol din cauza mea. Îmi cer scuze”

+29 Foto
Rapid - FC Botoșani 2-2 » Cătălin Cîrjan, mijlocașul alb-vișiniilor, și-a prezentat scuze la finalul partidei pentru gafa comisă la golul doi marcat de oaspeți.

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 28 July 2023

Rapid - FC Botoșani 2-2 » Cătălin Cîrjan, mijlocașul alb-vișiniilor, le-a prezentat scuze colegilor și fanilor la finalul partidei pentru gafa comisă la golul doi marcat de oaspeți.

În minutul 59, la 1-1, Cîrjan a fost deposedat foarte ușor la mijlocul terenului de Eduard Florescu, mijlocașul Botoșaniului a avansat până la marginea careului și a șutat, mingea deviată de Oaidă a intrat în plasă.

Cătălin Cîrjan, după Rapid - FC Botoșani: „A fost greșeala mea, mi-o asum”

Suntem foarte dezamăgiți că nu am câștigat. Am făcut și o greșeală, am luat al doilea gol din cauza mea. Îmi cer scuze, dar nu mai pot da timpul înapoi. O să muncesc și sper ca la un moment dat să mă revanșez. 

A fost greșeala mea, mi-o asum, iar la meciul următor nu se va mai întâmpla. Am fost supărat că am greșit, nu că am fost înlocuit. La meciul următor va fi mai bine. Nu a fost să fie în seara asta, sperăm ca weekendul viitor să câștigăm”, a declarat Cîrjan.

Momentul în care Cîrjan e deposedat de Florescu

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Rapid - FC Botoșani 2-2:

VIDEO. Atmosferă superbă în Giulești

>

Mai multe articole despre Rapid - FC Botoșani 2-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.