Liga 1

Cum arată situația financiară a lui Dinamo » Dezvăluiri despre datoria clubului

Articol de Sergiu Alexandru, Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 29 iulie 2023

În timpul conferinței de aproape o oră pe care a susținut-o vineri, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit și despre situația financiară a clubului.

După ce a declarat că echipa are nevoie de finanțare din partea acționariatului, oficialul „câinilor” a prezentat situația la zi, privind datoriile clubului. 

În acest moment, Dinamo așteaptă să i se aprobe noul plan de reorganizare, dar decizia a fost amânată de mai multe ori. Următorul termen e pe 4 septembrie.

Vlad Iacob dezvăluie ce datorii are Dinamo

„„În prezent, în pofida informațiilor transmise pe diverse canale, pe lângă lucruri care reprezintă o normalitate pentru multe lucruri mici din Superligă - cum ar fi plata salariilor la zi și posibilitatea de a face transferuri - Dinamo are următoarea situație: astăzi, clubul are datorii curente de aproximativ 800.000 de euro și un singur plan de reorganizare aprobat. Mai sunt datorii totale de aproximativ 7 milioane de euro. 

Din acest motiv, fiecare angajare, fiecare contract semnat sau negociat cu un jucător, cu un furnizor sau cu un partener trebuie atent analizate, iar deciziile trebuie luate punând pe primul loc principiul maximizării averii debitorului. Nu ne putem permite să luăm decizii bazate pe dorințe personale, pe afinități, pe preferințe, ci trebuie să ținem cont de acest principiu.

Întreaga responsabilitate legală pentru management revine administratorului special și administratorului judiciar. Cu ocazia asta, vreau să discutăm despre informațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public, iar aici mă interesează feedback-ul vostru (n.r. - al jurnaliștilor) cu privire la activitatea mea din acest an, precum și modul în care se vede activitatea clubului în acest moment”, a declarat Vlad Iacob.

VIDEO Totul despre Dinamo - Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.